REFERENCIÁK

Olvass hiteles visszajelzéseket kezeléseink hatékonyságáról

Felde Kolos - judo-Krio centrum-Budapesten

Felde Kolos

-judo

2021. november 21.-én, Zalaegerszegen, a Serdülő Országos bajnokságon vettem részt. A második küzdelmem közben, egy szerencsétlen esésnél csúnyán kicsavarodott a derekam – ráestem a mellkasomra, a nyakamra, és közben a törzsem kicsavarodott teljesen. A bírók és az ottani orvosok még a tatamin fekve megvizsgáltak, aztán hordágyon vittek a mentőautóba (nem tudták, hogy milyen mértékű volt a sérülésem a nyakamon, ezért azt rögzítették is ott a helyszínen!)Szerencsére a kórházi vizsgálatok nem mutattak ki törést, vagy csigolya elmozdulást, azonban a nyaki izmok és a gerinc melletti és medence körüli izmok nagyon csúnyán meghúzódtak állítólag. Nagyon lassú mozgást, sok pihentetést és gyógytornát javasoltak a kórházban, az edzést szüneteltetnem kellett! Anyukám már évekkel ezelőtt volt Krio kezelésen a vállával, az akkor hasznosnak bizonyult neki. Ő vette fel a kapcsolatot a Krio Centrum tulajdonosával Fónay Zsolttal, aki azonnal azt javasolta, hogy ha orvos nem tiltja, akkor menjünk le hozzájuk, és beszéljünk.Orvossal egyeztettünk – és az ő javaslatával együtt – ezek után megkerestük a Krio Centrumot, a XIII. kerületben a Visegrádi u-ban. Itt megint el kellett mondanom, mi hogy történt, a sérülésekkel kapcsolatban mit mondtak az orvosok. Ezek után, Fónay Zsolt tulajdonos javaslatára egy komplett kezelést kezdtünk el, ami egy 10 alkalmas “krioszauna”/jégterápiából és egy 10 alkalmas vízágyas/vízsugaras masszázsból állt. Az ő szakmai tapasztalata szerint, ennyi alkalom után, ezekkel a kezelésekkel nagyon komoly javulást kell elérnem! Nekem nem volt még alkalmam ilyen kezeléseken részt venni, nem tudtam, mit várjak, de nagyon izgultam. 🙂

A jégterápia nagyon “felfrissített”, minden alkalommal, az utána következő masszázs nagyon jólesett! :-)A sérülésem már a harmadik kezelést követően nagyon nagymértékben javult! A terápia felénél már gyakorlatilag tudtam forogni, hajlongani derékból, a nyakam is teljesen rendbe jött!Végigjártuk a javasolt terápiát, aminek következtében vissza tudtam térni az edzésekhez, a versenyekhez, újból 100%-ot tudtam adni a judóba! Nagyon köszönöm a segítséget, nagyon gyorsan “meggyógyultam” (anyuék és a Fónay Zsolték szerint 🙂 ).Mindenkinek ajánlom a Kriot, akinek csak lehet! :-)”

Dobronyi Dorisz - öttusa-Krio centrum

Dobronyi Dorisz

– öttusa

“A 2022-es világbajnokság előtt edzésen részlegesen elszakadt a hátsó combhajlitó izmom. Azért hogy lerövidítsem a regenerálódást, és indulhassak a versenyen naponta jártam a Krio &More-ba jégszaunázni és Normatech- ezni. Rohamosan javult a lábam , enyhült a fájdalom és pár hét után újra edzésbe állhattam, és el tudtam indulni a VB-n Olaszországban . Olyan jól sikerült a regenerálódás hogy csapat aranyat nyertünk . Ajánlom minden sportolónak, akkor is ha nem sérült . Remekül regenerál, növeli a teljesítményt”

Mészáros Ferenc - judo-Krio centrum

Mészáros Ferenc

– judo

“Judo edzésen sarokízülete sérült a fiamnak, mely krónikussá vált, időnként kiújult. Gyógyszeres kezeléssel 10 hónap kellett a gyógyulásához. Miután újból előjött a fájdalom, már menni sem tudott, akkor néztem körbe az alternatív gyógymódok területén. Az edzője javasolta, hogy keressük fel ezzel a problémával volt versenyzője krio egészségközpontját.Már az első krio szaunás kezelés után néhány órára megszűntek a sarok fájdalmak. Ezek a fájdalommentes órák mindig hosszabbak lettek, kb. a 10-ik kezelés után a fájdalmak megszűntek. Lassan egy éve fiam tünetmentes és fokozatosan elkezdett sportolni.Számomra beigazolódott, hogy nem csak gyógyszeres kezelésekkel lehet eredményeket elérni a gyógyulásban.” id. Mészáros Ferenc

Bereczki Krisztián - testépítő-Krio centrum

Bereczki Krisztián

– testépítő

Egy éve kerestem fel a Kriocentrumot könyök problémával és patella gyulladással. Alig tudtam hajlítani a kezemet, olyan erős volt a gyulladás.
Az első pàr kezelès utàn drasztikus változás történt a könyökömben is és terdemben is.
10. kezelés körül majdhogynem meg is szűnt!
Termèszetesen krioszaunàzni azóta is rendszeresen járok, hogy testépítőként a regenerálódásom maximális legyen.
Nem mellesleg a srácoknál mindig nagyon jó itt a hangulat és így amúgy is imádok ide járni!

Dollák Tamara - birkózó-Krio centrum

Dollák Tamara

-birkózó

“A versenyszezon kezdete előtt pár héttel, megsérült a vállam egy külföldi edzőtáborban. Egy sérülés sosem jön jókor, de épp az U23-as és a Felnőtt Európa-bajnokságra készültem, úgyhogy nagy volt a kétségbeesés. Nem volt biztos, hogy el fogok tudni indulni a versenyeken, az edzést is szüneteltetnem kellett. Az orvos, a gyógytornász és az edzők is azt ajánlották a gyorsabb regeneráció érdekében próbáljam ki a krio-kamrát. A Krio Centrum-ba kezdtem el járni, ahol mindenben nagyon segítőkészek voltak velem. Az időpontegyeztetésben rugalmasak voltak, naponta akár többször is mehettem. Napról-napra éreztem a javulást, a fájdalmam enyhült. Végül mindkét korosztályban bronzérmet szereztem az Eb-n. Biztos vagyok benne, hogy a kezelés nélkül, nem jöttem volna rendbe ilyen rövid időn belül, így a saját tapasztalatom által ajánlom őket, mindenkinek.”

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Zapletán Zsombor-Krio centrum

ZAPLETÁN ZSOMBOR

Tekéző

Kétszeres világbajnok

Kétszeres világbajnoki ezüstérmes

Háromszoros világbajnoki bronzérmes

2021-ben és 2022-ben az év tekézője

Mamira Luca-Krio centrum Budapest

MAMIRA LUCA

Judo

Ifjúsági európa bajnoki ezüstérmes

IFI világbajnok

Ifjúsági világbajnoki bronz

Szvitacs Alexa-Krio centrum

SZVITACS ALEXA

Para asztalitenisz

Junior világbajnoki bronzérmes

Paralimpiai bronzérmes 2020

 

Max Carvalho-Krio centrum

MAX CARVALHO

ZR Team Magyarország

Brazil Jiu-jitsu

Fekete öv 3. danos mester

Zé Radiola, a ZR Team tanára és alapítója

Flóri Miklós-Krio centrum

FLÓRI MIKLÓS

Judo

A Magyar Judo Dan Kollégium Elnöke

VIII Dan fokozatú mester

 

Gyulai Miklós-Krio centrum

GYULAI MIKLÓS

Magyar atlétikai szövetség elnöke

Téli és nyári olimpiai résztvevő

 

 

Sipos Hajnalka-Krio centrum

SIPOS HAJNALKA

Box

U32 európa bajnoki bronzérmes

Borics Ádám-Krio centrum

BORICS ÁDÁM

MMA harcos

Bellator Világbajnoki kihívó