NORMATEC

kompresszió terápia (nyomásterápia)

Préseléses technika a regeneráció jegyében. A kezeken, lábakon és a csípőn is alkalmazható.

KOMPRESSZIÓ TERÁPIA (NYOMÁSTERÁPIA)-Krio centrum-Normatec

NORMATEC

Maga az eszköz 5 zónára osztható, melyeknél külön-külön is van lehetőség a zónaerősség állítására. Ez különösen sérülés esetén fontos, hiszen így kizárható a kezelésből az adott terület. A Normatec használata egy előfújási ciklussal indul, melynek során a csatlakoztatott tartozékok a Te alakodhoz igazodnak. Ezután indul a lábad,a kezeid vagy a felső quad összenyomása (attól függően, hogy melyik tartozékot használod). A pulzáló mozdulatok segítik a nyirokrendszer működését és a lágysejtek gyógyulását, valamint javítják a vérkeringést a kezelt területeken. Ezáltal csökkentik a lábfáradtságot, az “ólomláb” érzését és a gyulladást.

A Normatec kezelés 25 perces és az alábbi három testrészen alkalmazható:
• kezek
• lábak
• csípő

KINEK AJÁNLJUK?

A Normatec rendszeres használata csökkenti az izomfájdalmat, a gyulladást és enyhíti az ízületi és reumás betegségek tüneteit. Kifejezetten hasznos ez a terápia számodra, ha ülőmunkát végzel vagy sokat ülsz autóban, de a repülés utáni vizesedéseket is csökkentheti egy-egy alkalom.

Javítja a vérkeringést, energetizál, ezáltal javítja a közérzeted és csökkenti depresszió és szorongás tüneteit. Segíthet a fáradtsággal és migrénnel küzdőknek, valamint az álmatlanságban szenvedőknek.

Ha fontos számodra a bőröd állapota, jó hírünk van! A Normatec terápia fokozza az anyagcserét és a kollagéntermelést, csökkenti a narancsbőrt. Így kiegyenlíti a bőröd tónusát és egészséges életmóddal kiegészítve elősegítheti a súlycsökkenést is.

A Normatec kezeléseket pihentető, relaxáló környezetben veheted igénybe. A nyugató zene mellett antigravitációs székeinkben lazulhatsz el, kérésedre pedig hozunk takarót és egy csésze gyógyteát is készítünk a maximális pihenés érdekében!

NORMATEC ÉS AZ ÉLSPORT

Élsportolók számára kifejezetten ajánljuk ezt a terápiát! Az edzések közötti és az egy-egy nagyobb teljesítményt igénylő felkészülés/verseny közötti regenerációban nagy szerepe van: segít a gyors felépülésben. Sportolóként a regeneráció, a pihenés éppen olyan fontos, mint a bemelegítés. Ha nem figyelsz oda, kihagyod és túlterheled a szervezetedet, az izmaidat, abból bizony nagyobb bajod származhat, mint előnyöd.

A Normatec egyik nagy előnye, hogy személyre szabható és visszakövethető. Ha élsportoló vagy és emlékeztetni szeretnéd magad, vagy edző vagy és ellenőrizni szeretnéd, hogy az adott sportoló szánt-e elég időt az izmai pihentetésére, most figyelj!

A Hyperice applikáció és az okosórád (vagy pulzusmérő mellkaspántod) segítségével személyre szabhatod, hogy az aznapi edzésednek megfelelően hány perces Normatec kezelésre van szükséged. Felejtsd el a halogatást és a regeneráció elsunnyogását, hiszen az appban csak akkor nullázódik le a jelző, ha túl vagy az előírt kezeléseden!

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Normatek sport és Budapest centrum

SPORT ÉS FITNESZ

Segít a gyulladások, az izomláz csökkentésében, az izmok regenerációjában

Normatek szépség-budapest-Krio centrum

SZÉPSÉG

Fokozza az anyagcserét és a kollagéntermelést, csökkenti a narancsbőrt.

Normatek egészség-budapest-Krio centrum

EGÉSZSÉG

Enyhíti az izületi és reumás fájdalmakat, a migrént és a depressziós tüneteket

A normatec ellenjavallatai:
– akut tüdőödéma
– akut pangásos szívelégtelenség
– mélyvénás trombozis(DVT)
– csonttörések vagy annak közvetlen közelében
– nyílt sebek, elváltozások vagy daganatok az alkalmazás helyén
– vagy annak közelében
– lázas állapot